A bőség zavara...

A VIMAR új érintőképernyős termosztát családja már három tagból áll. A legegyszerűbb 02905 modell mindössze 91,79 EUR nettó áron már elérhető, 4,3" fehér érintőpaneljével a szoba dísze lehet! Ez a képen látható modell nem programozható, csak éjjel/nappal/fagyvédelmi hőfokok között kapcsolható át, illetve hűtést is tud szabályozni! A következő lépés az energiafogyasztást (illetve napelemek esetén a TERMELÉST IS!) kijelző 02910. Ehhez az energia méréséhez kiegészítő elemek is szükségesek nettó 129,70 EUR áron kapható. A csúcsmodell, a már beharangozott WiFi-s modell, mely szintén rendelkezik az energia mérés opcionális lehetőségével. Ennek ára 397,06 EUR nettó. Hamarosan lesznek bemutató termé

Kisebb lakásokra optimizált TELETASK központi egység

Már rendelhető a TELETASK új PICOS névre hallgató központi egysége, mely DIN sínre tehető és 42 IO pontot tartalmaz (20 DI, 2 AI ,16 relé, 4db 0-10V kimenet) és természetesen beépített webservere van. Ezzel a MICROS+ részére kicsi objektumok kezelésére is van megoldás, ne felejtsük, ÖRÖK GARANCIÁVAL!

Wi-Fi termosztátok a VIMAR-tól

Teljesen új falon kívüli érintőképernyős termosztátok jelentek meg a VIMAR kínálatában, melyek egyike az a WiFi csatolóval ellátott eszköz, mely a lakás IT hálózatára telepedve kommunikál a by Clima applikációt (ingyenes iOS, Android) használó mobil eszközökkel. Így lehetőség van az időzítés egyszerű programozására, illetve a hűtés/ fűtés kívülről történő szabályzására internetről.

WAGO-s bekötés a VIMAR-tól

Már rendelhető a VIMAR legújabb innovációja : az oldható WAGO jellegű bekötéssel rendelkező kapcsoló. Minden család összes mechanizmusa rendelhető ezzel a bekötési móddal, mely jelentősen gyorsíthatja a szerelvényezést. Oldható jellegéből adódóan a tömör -, és a sodrott vezeték is csatlakoztatható érvéghüvely nélkül! Az ára ugyanaz mint a csavarozhatóké!

Legutóbbi posztok
Archívum
Keresés témák között