top of page

Szórakozás / IT rendszerek

 

Életünk alapvető része a pihenés, szórakozás, egy pörgős nap után jól esik egy kis zenehallgatás, egy jó film! Szerencsére ebben már nem vagyunk a " Királyi " rádió/ TV kényének kitéve, hiszen a neten gyakorlatilag minden elérhető, csak egy jól kiépített IT rendszer kell a házba / lakásba, minden TV/ erősítő környékén legalább két db RJ45 csatlakozóval, ami CAT5e /6 kábellel kapcsolódik a routerhez/ NAShoz.

Multi-room rendszer

Ez egy kis "uri huncutság", Amerikában már az 60-as évektől úgy hallgatják a zenét " jobb helyeken ", hogy a hangszórók be vannak építve a falba /mennyezetbe, sokszor teljesen láthatatlanul. Ezt főleg a hölgyek

(és a belsőépítészek) imádják, hiszen a szobabelsőt nem " csúfítja "

egy-egy nagy hangszóró, erősítő, csak a gyönyörű, tiszta hang vesz körül.

A beépített hangszórók ára és tudása kb. ugyanaz mint "bedobozolt" társaiké, tehát mindenki talál " fülének" és pénztárcájának megfelelőt. 

 

Ehhez mindössze egy olyan rendszert kell valahol a technikai helyiségbe elhelyezni, amely lehetővé teszi a szobákba (zónákba) más- és más zene szolgáltatását a kívánt hangerővel. Kezelésük régebben falon lévő vezérlőkkel, infra távirányítókkal történt, ma már itt is az okostelefonok, tabletek léptek a helyükre. 

 

Választékunk folyamatosan bővül,

Kérje munkatársaink segítségét !

Mozi a nappaliban

Egy külön moziszoba - ez az igazi " férfiálom " , és ha megtehetjük  (hely-és pénzigényes ...), akkor ebben is tudunk segíteni partnereinkkel együtt . Ha erre nem is vállalkozunk, de szeretjük a filmeket igazi mozi feelinggel nézni, akkor legalább a nappaliba építsünk be egy motoros vásznat és vetítőt, az erősítő és a hangfal rendszer ma már bármely plázában beszerezhető, na persze az lenne az igazi, ha itt is "láthatatlan" hangszórók lennének a hálózatképes erősítőhöz kapcsolva.

 

A tartalmat pedig a TV/erősítő környékén lévő RJ45 aljathoz kapcsolt médialejátszó biztosítja akár 4K minőségben (csak legyen hozzá tartalom). Ugye emlékeznek: az Okos TV a MÁSIK RJ45 aljzathoz csatlakozik.

 

Választékunk folyamatosan bővül,

 Kérje munkatársaink segítségét !

bottom of page